Hjem

 

Playa Pozuelo

 

Ha med sengetøy og håndklær.

Samme nøkkel til inngangen til bygningen, sykkel- og kajakkstallen og kjellerboden til venstre for heisene.

Kajakken er den lange som ligger nederst som nummer to fra venstre (låst fast med kjetting). Nøkkel på nøkkelstativet på soverommet. Årer, ryggstøtter og tralle på terrassen (eller i sovealkoven). To voksenvester på soverommet.

For å unngå uhell med sammenføyningene, konsulter Erik om bæring av kajakken. (Den går opp i sammenføyningene hvis man løfter i endene (dårlig konsept!).)

Under oppholdet kan kajakken låses til jernstolpe ved trappa til høyre for restaurant nummer to (sett fra stranda). Slep den i sanda. Må legges i stallen og låses ved avreise. Alt tilbehør må opp i leiligheten.

I kjellerboden har vi hylle 6c (for strandmøbler under oppholdet).

Innafor inngangsdøra til leiligheten er det sikringsskap bak et bilde. Slå på hovedbryter. Må slås av ved avreise.

Under kjøkkenvasken er det hovedvannkran.

På badet er det to vannkraner, som vanligvis ikke slås av ved avreise.

Vaktmester (portero) Ismael har nøkkel. Han bor i annen etasje (spansk første etasje). Når man kommer ut av heisen, går man inn korridoren til høyre, og der er det første dør på høyre hånd. Dårlig med engelsk. Han er ofte utenfor bygningen et sted. Spør evt hos Andrés (den første restauranten).

Trekk opp metallrullgardin til terrassen ved å dra det brede båndet på veggen på høyre side i stua ut fra veggen og trekke nedover. Ved avreise, gjenta og slipp oppover. Det hender man da må hjelpe til ved samtidig å dra ned på utsiden.

Den ene blå lenestolen skal ut på terrassen, til venstre i hjørnet. Madrass legges på metallramma. Terrassen tømmes ved avreise, unntatt for sengebunnen.

Sykler som skal/må ned, går i heisen så vidt, ved rett stillingsvalg. De må alltid settes låst i stallen, helst låst til stativ, evt til hverandre. Nøkler på stativ på hylla på soverommet. Vær flinke til å henge på plass etter bruk. Sykler skal tilbake i leiligheten ved avreise. Sjekk at alle nøkler inkl reserver er på plass ved avreise.

Sovealkoven har fire køyer. Brett ned metallbøyler (= føtter) i fotender. Ikke la barn leke voldsomt med gardinen.

Bryter til stekeovnen er røket. Det må brukes skrutrekker for å slå på, dvs sette på tidsuret. Skal ligge ved siden av.

Vi bruker aldri oppvaskmaskinen.

Sportsutstyr inkl sykkelhjelmer i skapet på soverommet. Barnesykkelsete på hylle i stua. Tennisutstyr hovedsakelig i den andre leiligheten.

Barnecampingstol på hylle i stua.

TV’en kan bare brukes til dvd.

Verktøy i nest nederste skuff ved terrassedøra, fiskeutstyr i nederste. Sykkel-, sy- og andre saker i skuffer i det lave bordet ved vinduet i stua.

Ikke la ting stå i svalgangen utenfor leiligheten (nabo blir irritert).

Hold lydnivået nede på terrassen hvis det er folk over, under eller ved siden.

Tørkesnorer utenfor leiligheten. Klesklyper under kjøkkenvasken. Eventuelle laken henges på snorene på baksiden av heisene.

Wifi på begge restauranter og like utenfor dem, herunder i trappa opp til inngangen.

Sjekkliste ved avreise: Vaske ut, kajakk, sykler, kajakknøkkel, sykkelnøkler, strandmøbler, reservenøkkel på plass, terrasse tømmes, metallgardin ned, lukke soveromsvindu, slå av hovedvannkran, slå av hovedbryter, låse med ankomstnøkkel og ta med nøkkel (inkl nøkkel til bygningen) hjem. Ring meg når dere er ute for å  utveksle noen avslutningsord.